You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Hos P.M. Olsen serviceres og repareres din bil efter producentens forskrifter.

Vi bruger kun reservedele, som er beregnet til din bil, hvilket for dig som kunde betyder, at du altid kører i en driftsikker og komfortabel bil.

Er din bil over 4 år, så tilbyder vi vores P.M. Olsen Outlet Service, som er et ekstra konkurrencedygtigt service med skift af olie/filter, samt inspektion af alle vitale punkter.Udfyld nedenstående for booking

Navn:

E-mail:

Tlf.nr:

Nr.plade

 

Essensen i en Opel er høj ydeevne materialer i topkvalitet. For at være sikker på, at vores biler forbliver i toppen, anbefaler vi alle Opel-ejere at få deres Opel tjekket regelmæssigt på et autoriseret Opel værksted. Især før en ferie eller et periodisk syn er et eftersyn på et autoriseret Opel værksted en god investering.

Hold din Opel i topform med hjælp fra dit autoriserede Opel værksted. Vores autoriserede Opel mekanikere kender din Opels teknologi bedst og har derfor de bedste forudstæninger for at foretage et serviceeftersyn, samt at udføre eventuelle nødvendige reperationer på den. Desuden øger det gensalgsværdien at få foretaget service på et autoriseret værksted mindst en gang om året.

Der er mange punkter på din Opel, der er relevante for din bils sikkerhed og pålidelighed. Det tager kun vores autoriserede Opel mekaniker 12 minutter at tjekke dem visuelt og udarbejde et elektronisk tilstandstjek til dig, så du har overblik over din Opels tilstand. Er du interesseret i et tilstandstjek af din Opel, så book tid hos dit autoriserede Opel værksted allerede i dag.

Du har sikkert bemærket, at der ikke er lang tid til det næste lovpligtige periodiske syn af din Opel. Book et synstjek og få mekanikerne på vores autoriserede Opel værksted til at gøre den klar til en tur i synshallen.

Det periodiske synstjek er en kontrol af, hvorvidt din bil lever op til de gældende regler for godkendelse og syn af køretøjer. Foretages 4 år efter indregistrering og herefter hvert 2. år.

Vores autoriserede Opel værksted tilbyder at tjekke din bil inden syn.

Du skal tjekke følgende før et periodisk syn:
Lygter: Tjek, at alle lygter virker rigtigt (forlygter, parkeringslys, baglygter, advarselsblink, afviserblink og stoplygter). Spørg en ven om hjælp, da det kan være svært selv at se, om eksempelvis stoplygterne virker.
Nummerplader: Sørg for, at nummerpladerne er tilstrækkeligt fastgjorte, kan læses og er rene.
Fælge og dæk: Tjek, at der ikke er skader på fælge og dæk, og at dækmønsteret er mindst 2 mm dybt.
Forrude: Tjek, at skader på forruden ikke er større end 10 mm i førerens synsfelt og 40 mm på resten af forruden.
Vinduesviskere: Tjek, at der ikke er flænger eller huller i gummiet på for- og bagrudeviskerne. De skal kunne holde forruden ren.
Sprinklervæske: Fyld sprinklervæske på før et periodisk syn. Hvis beholderen er tom, risikerer du, at bilen ikke godkendes.
Brændstof og motorolie: Tjek, at der er brændstof nok, og at motorolieniveauet er i orden, da teknikerne skal bruge begge til at teste bilens emissionsniveauer.
Sæder og sikkerhedsseler: Alle sikkerhedsseler skal være ubeskadigede og låse, hvis man rykker i dem. Førersædet skal kunne justeres frem og tilbage.
Horn: Tjek hornet med et hurtigt tryk. Hvis det ikke virker, skal det repareres.
Advarselslamper i instrumentbrættet: Tjek, at bilens lygter fungerer ved tænd og sluk, samt at bilens speedometer virker som det skal.

Hvis du er usikker på, hvad det kræver for at din Opel kan gå igennem et periodisk syn, så book et synstjek hos dit autoriserede Opel værksted i dag.

Autoriseret serviceeftersyn til din Opel der er fyldt 5 år

Efterhånden som din Opel kommer op i årene, har den mere brug for pleje og vedligeholdelse. Og den holder også længere end du tror, når blot du lader et autoriseret Opel-værksted tage sig af den.

Service Care 5+ er et særligt fordelagtigt serviceeftersyn tilpasset din bil, som har rundet 5 år. Her udskifter vi motorolie og oliefilter, og vi kontrollerer bilens vigtigste dele for eventuelle fejl. På den måde kan vi tilsikre, at din Opel er i god og forsvarlig mekanisk stand, selvom den ikke længere er helt ny. Og fordi at eftersynet er skræddersyet til din bil over 5 år, betaler du kun for det, din Opel har brug for – uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller tryghed.

Når du afhenter bilen efter et Service Care 5+ eftersyn, giver værkstedet dig et overblik over nødvendige og/eller anbefalede reparationer, og ud fra det, beslutter du selv, hvad der skal gøres.

På vores værksteder bliver din bil serviceret af uddannede og erfarne Opel-mekanikere, og vi bruger udelukkende originale Opel-dele, som er testet og godkendt af fabrikken.

Vi garanterer derfor, at din Opel giver dig tryghed i mange år frem.

En Opel Service- og reparationsaftale giver dig det fulde overblik og et sikkert budget.

Du betaler et fast, månedligt beløb og slipper til gengæld for nogle værkstedsregninger.

Aftalen kan tegnes op til 12 måneder fra bilens 1. registreringsdato.

Med en Opel Service- og reparationsaftale er bilen dækket for serviceeftersyn og reparationer* i den aftalte periode. Prisen afhænger af, hvor lang tid og hvor mange km, du ønsker, aftalen skal dække.